AMT ShopSystems is gespecialiseerd in de productie van winkelmeubilair, presentatiemeubelen en Point Of Sale materiaal voor de retailmarkt.

Winkelinterieur

Het interieurdesign van een winkel is medebepalend voor de eerste indruk van de consument. AMT ShopSystems vertaalt met oog voor detail – in intensieve samenwerking met onze engineeringafdeling – uw ontwerpwensen naar een gunstig geprijsd kwaliteitsproduct. Met het degelijk uitgevoerde maatwerk van AMT ShopSystems creëert u onderscheidend vermogen.

Winkelmeubels met staal als basis

Staal is de basis voor onze producten, soms in combinatie met hout of kunststof. Prototypes en kleine series produceren we in ons eigen bedrijf. Gaat het om grote aantallen, dan verzorgen we de productie en de begeleiding in het buitenland. Onze eindproducten worden met de grootste zorg verpakt, opgeslagen en vervoerd. Desgewenst verzorgen we voor u ook de assemblage op locatie.

AMT Group heeft een Engineeringsafdeling met een team van 8 HBO opgeleide engineers die u ondersteunen bij het realiseren en optimaliseren van uw ontwerp.

Een greep uit het totale AMT Group portfolio …

Kunnen wij uw winkelinrichting verbeteren?
Neem dan contact op via
info@amtgroup.nl of bel op +31 (0) 76 501 59 12.