AMT Rail Road ontwikkelt, produceert en levert (samen met haar partners) unieke machines voor op en rondom het spoor. De machines worden samen met u ontwikkeld en vervolgens gebouwd naar uw wensen, eisen en gestelde wet- en regelgeving. Machines zoals tweewegvoertuigen (kleine krollen en dumpers), trailers en de trensformer. Uitgerust voor gebruik op verschillende sporen, remsystemen en andere opties.

Rail Road Brochure
Railtrailer brochure

Spoor onderhoudsvoertuig

Efficiënter inzetbaar gemaakt!

Bestaande wielvoertuigen gebruiken voor werkzaamheden rond het spoor, zonder dat ze omgebouwd moeten worden, dat was een van de uitgangspunt voor de ontwikkeling van het tractievoertuig van AMT Rail Road. Om ieder vierwielig voertuig op de rails te kunnen laten werken is er een speciale maar eenvoudige aandrijving gemaakt tussen de aangedreven wielen en de spoorwielen. Het door een vierwielig voertuig aangedreven tractievoertuig kan op het spoor gemakkelijk 2000 ton rangeren. Vanwege de veelzijdigheid van deze spoorwegmachine heeft dit tractievoertuig de toepasselijke naam Trensformer gekregen.

Wilt u meer weten over de Trensformer klik dan hier.

Om deze YouTube Video te zien, moet u
Marketing-cookies Accepteren.

Ombouw van rail-roadvoertuigen

Naast de Trensformer kunt u bij ons ook terecht voor de conventionele ombouw van wiel- en rups aangedreven voertuigen volgens de EN-NEN15746, zoals de Rail Road dumpers, Rail Road kranen

Om deze YouTube Video te zien, moet u
Marketing-cookies Accepteren.

Railtrailers (Flatlorries)

Tevens heeft AMT Rail Road diverse lorries ontwikkeld voor speciale toepassingen, zoals een dieplader wagon of een wagon met een draaiplateau wagon. Goedgekeurd volgens de EN-NEN 15954 (NL/BE/DU/CH). Onze standaard lorries zijn uit voorraad leverbaar tegen een gunstige prijs.

Railtrailers / Flatlorries

Bekijk ook het Rail Road portfolio.
Hierin vindt u een alle varianten van de spoorwegmachines die de afdeling Rail Road heeft ontwikkeld en geproduceerd.

Bekijk ook onze andere AMT Rail Road producten …

Kunnen wij u van dienst zijn, of wilt u meer informatie over de mogelijkheden?
Neem dan contact op via
info@amtgroup.nl of bel op +31 (0) 76 501 59 12.