Machinebouw

Voor industrie ontwerpen en realiseren wij onder andere productiemachines, transportsystemen, robotinstallaties, complete automatisering, productietools, opspanmallen en onderdelen. Dit alles wordt uitgevoerd in onze modern uitgeruste werkplaats.

In nauw overleg met de klant wordt een eisenpakket opgesteld, dat als uitgangspunt dient voor het project. Daarna ontwikkelen onze engineers inventieve oplossingen voor de technische vraagstukken van onze opdrachtgevers.

Het ontwerp, bouw, plaatsing en onderhoud van machines en installaties voeren we uit in eigen beheer en kan turn-key opgeleverd worden. De bouw, plaatsing en onderhoud van machines en installaties voeren we uit in eigen beheer en kan turn-key opgeleverd worden.

Ook voor bestaande machines en installaties kan AMT Machinebouw van toegevoegde waarde zijn. Bijvoorbeeld door het opstellen en uitvoeren van een onderhoudsplan. Of bij het herontwerpen van bestaande machines en installaties. Denk hierbij aan: productwijzigingen, cyclustijden verkorten of reparatie en revisie.

Heeft u een vraag voor ons?

Vul dan het contactformulier in en druk op de verzend knop!

Machinebouw projecten

Een greep uit onze machinebouw projecten