FAQ items aan het laden...
Industrie2022-05-12T09:31:21+02:00
  • Gotenvormer speciaal machinebouw
  • Spuitgiet matrijs
  • Spindelset
  • RVS opvoerband
  • Lasermal kunststof onderdelen

Industrie

Voor industrie ontwerpen en realiseren wij onder andere productiemachines, transportsystemen, robotinstallaties, complete automatisering, productietools, opspanmallen en onderdelen. Dit alles wordt uitgevoerd in onze modern uitgeruste werkplaats.

Engineering

In nauw overleg met de klant wordt een eisenpakket opgesteld, dat als uitgangspunt dient voor het project. Daarna ontwikkelen onze engineers inventieve oplossingen voor de technische vraagstukken van onze opdrachtgevers. AMT Group heeft een Engineeringsafdeling met een team van 14 HBO opgeleide engineers. Tijdens het fabrikageproces fungeren onze engineers als projectleider, zodat de lijnen tussen ontwerp en uitvoering kort blijven en er voor de klant maar één aanspreekpunt is.

Speciaal machinebouw

Het ontwerp, bouw, plaatsing en onderhoud van machines en installaties voeren we uit in eigen beheer en kan turn-key opgeleverd worden.

Lees meer

Productie halffabrikaten

Specialist in het produceren van halffabrikaten van RVS, staal of aluminium. De AMT Group beschikt over een goed uitgeruste en geavanceerde werkplaats waarin ruw aluminium of staal wordt bewerkt tot halffabricaten van hoge kwaliteit. Vanwege onze flexibiliteit en jaren lange ervaring zijn wij in staat om complexe projecten snel en efficiënt uit te voeren.

Verspanen

Wij verspanen metaal en kunststoffen van enkelstuk tot grote series. Met onze Hypermill software kunnen wij volledig CAD-CAM produceren. Uw ontwerp wordt omgezet in een efficiënt CNC-programma waarmee uw product wordt geproduceerd. Onze 6-assige Mazak Integrex i 400S wordt automatisch beladen door een Fanuc Robot. Dit stelt ons in staat om grote series 24/7 onbemand te produceren.

Gecertificeerd laswerk

AMT beschikt over uitgebreide expertise in gecertificeerd laswerk. Lasmethodes volgens AWS en EN-ISO15613/14. Staal, aluminium en RVS. AMT Machinebouw is gecertificeerd volgens NEN-EN 15085 CL1 voor het ontwerpen en vervaardigen van railgebonden voertuigen.

Bedankt voor je bericht. Het is verzonden.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later opnieuw.

Heeft u een vraag voor ons?

Vul dan het contactformulier in en druk op de verzend knop!

Industrie nieuws

Het laatste nieuws over onze projecten in de industrie.

Aanleg spoor

Aanleg spoor Al onze machines worden veelvuldig getest alvorens ze opgeleverd worden. Dat doen we vanaf nu op ons eigen stukje testspoor, vlak naast ons kantoor. Dit

Verhuizing

Verhuizing AMT is verhuisd! Het voormalige pand aan de Pauvreweg in Etten-Leur is met man en macht leeggeruimd De afgelopen periode hebben we het pand aan de

TRACKBOT

TRACKBOT Samen met No Man Trackwork ontwikkelt & produceert AMT intelligente machines die fysieke en monotone arbeid uit handen neemt. Een van deze machines is TRACKBOT:

Elektrische krol

Elektrische krol Van dieselmotor naar volledige elektrisch: de Krol-e In samenwerking met de BAM en ELEO werkt AMT Group aan een nieuwe wereldprimeur: de elektrische krol. Het

Go to Top