• Manirail railtrailer

Manirail

Deze multifunctionele 360 graden roterende telescoop machine biedt de gebruiker een transportmiddel, verreiker, hijskraan en hoogwerker in één. De compacte railconversie zorgt er voor dat de machine een maximale werkbereik heeft. Een uitgebreide besturing met ingebouwde veiligheid en controle functies zorgen voor een ergonomische bediening.

De hydraulische vier-wiel (9A) aandrijving zorgt voor een perfecte grip tijdens versnellen en vertagen op het spoor. De machine werkt tot een maximale helling van 60 promille.
De railconversie beschikt bovendien over een waterpas-stelinrichting, waardoor ook vanuit sporen met grote verkanting veilig gewerkt kan worden.

De MANIRAIL maakt het mogelijk om gebruik te maken van verschillende werkplatformen. De machine beschikt over een geïntegreerde instelbare hoogte en zwenkbegrenzing. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de originele RCI zodat het mogelijk is de machine later uit te breiden met andere originele Manitou-gereedschappen. Met een 3G module heeft men overal toegang tot de machine om service uit te voeren en meldingen uit te lezen.

Met een internetmodule heeft men overal toegang tot de machine om service uit te voeren en meldingen uit te lezen.

Manirail manitou inzet

Download hier de AMT Railroad brochure

Download hier de Manirail brochure

Heeft u een vraag voor ons?

Vul dan het contactformulier in en druk op de verzend knop!

Manirail portfolio

Een overzicht van ons Manirail portfolio