• Rail trailer Container en ballastbox
  • Rail trailer flatbed
  • Railtrailer personen transport
  • Railtrailer met wegbanden

Railtrailers / Flatlorries

De AMT Rail Trailers zijn ontworpen om u zo efficiënt mogelijk te laten werken. De rail trailers worden volgens klantspecificatie gebouwd. Door de compacte lage opbouw en het lage eigen gewicht kunt u de capaciteit optimaal benutten. Het robuuste frame, zware lagering en betrouwbare remmen op alle wielen zorgen voor minimaal onderhoud.

Alle rail trailers zijn ontworpen volgens de wettelijk gestelde eisen in Europa NEN EN 15954. De uiteindelijke bouw vindt plaats in overeenstemming met de landelijk geldende richtlijnen (bijv. TCVT, Infrabel, SNCF, TSA, BAV, EBA &DB).

railtrailer / flat lorrie
railtrailer / flat lorrie

Al onze voertuigen zijn uitgevoerd met een goed beproefd remsysteem. Dit kan zowel hydraulisch als met lucht worden aangestuurd. Onze rail trailers zijn standaard voorzien van verschillende hijs- en sjorogen, een goedgekeurde sleepstang en een opbergbox.

Naast de basisuitvoeringen kunt u ook kiezen voor specifieke aanpassingen zoals een diep laadbed, dichte bodems of een container-draaiplatform. Extra Steunpoten en hydraulische bediening behoren tot de opties. Diverse standaard lorries leverbaar uit voorraad.

railtrailer / flat lorrie

Download hier de AMT Railroad brochure

Download hier de Railtrailer brochure

Heeft u een vraag voor ons?

Vul dan het contactformulier in en druk op de verzend knop!

Railtrailer portfolio

Een overzicht van ons Railtrailer portfolio