AMT aanwezig bij RailTech Europe in Utrecht

Op woensdag 6 en donderdag 7 maart wordt RailTech Europe georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Op deze internationale beurs worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van de railindustrie getoond. AMT is ook aanwezig en toont hier de nieuwste machines en ontwikkelingen op het gebied van zero emissions.

Zo wordt de hybride Unimog gepresenteerd. Deze veelzijdige machine is uitgerust met de Zagro spoortoepassingen en is speciaal aangepast op de wensen van de klant. Tijdens de RailTech laten we demonstraties zien over de werking en techniek van deze machine.

Ook wordt de nieuwe E-krol (2e generatie) getoond die ten opzichte van de eerdere generatie een grotere batterijcapaciteit heeft en beschikt over een cloudmodule waardoor op afstand de batterijen gemonitord kunnen worden. Wat je precies kunt verwachten van deze E-krol, wordt op de beurs gepresenteerd.

Benieuwd naar de volledige AMT Zero Emissions productenlijn? Kom dan langs bij onze Zero Emission Stand nr. 5.201 op 6 of 7 maart tijdens de RailTech-dagen in Utrechten spreek ons aan!

Ook presenteert AMT haar nieuwe railtrailer; de AMT Ecoliner. Die vind je op standnummer 1.111.